Nor-Fishing 2016

 

 

Nor-Fishing, Fiskerimessa i Trondheim, er en viktig møteplass for fiskerinæringen. I over 50 år har nasjonale og internasjonale fiskeribedrifter møttes her for å utveksle erfaringer på tvers av bransjen, og ikke minst for å møte både eksisterende og nye kunder.

 

Nor-Fishing arrangeres annethvert år og har mellom 15.000-20.000 besøkende fra ca. 50 nasjoner, i år var ca. 17 000 besøkende innom Nor-Fishing 2016 (Trondheimspektrum.no). Lokale aktører fra Vågsøy og Selje var tungt representert på messa. Nordfjord Vekst var selvsagt til stede for å overvære det hele og for å besøke bedriftene på stand i Trondheim Spektrum. Noen av høydepunktene var besøk hos ringnotfartøyet Torbas, omvisning i opplæringsfartøyet Skulebas og avduking av modellen til det nye fartøyet Nordic Prince fra Ervik Havfiske Gruppen. På messa ble det også annonsert at selskapet Seacon fra Måløy skal tegne den nye brønnbåten til Marine harvest, og at de har opsjon på ytterligere tre båter. 

 

Selstad, Stadyard, Baatbygg, Seacon, Skipskompetanse, Måløy hamneservice, Moldøen supply, Isovent, Ulvesund Elektro, Stadpipe, Sentronik, Verlo, Westmek, Coast Seafood, Måløy radioforretning, Ervik Havfiske og Fiskevegn deltok alle med stand. Enten med egen stand, eller felles representert gjennom Måløy Maritime Group, som omfatter 15 medlemsbedrifter, og er en av de fremste maritime klynger i Norge.

 

For å se flere bilder fra Fiskerimessa besøk vår Facebookside.